Harta pasqyron informacion për shkëmbimet tregtare të Shqipërisë me 20 partnerët e saj kryesorë. Klikoni në secilin shtet për të marrë më shumë informacion për volumin tregtar (import/eksport) në dy vitet e fundit.

Për më shumë informacion rreth Performancës Tregtare të Shqipërisë, klikoni linkun: http://www.intracen.org/country/albania/General-Trade-Performance/.

Për të parë Listën e tregjeve eksportuese  si dhe  produktet e eksportuara nga Shqipëria në vitin 2021 klikoni "Trade Map" në linkun https://intracen.org/our-ëork/regions-and-countries/eastern-europe-and-central-asia/albania

 

 

Kontaktet

  • "Bulevardi Dëshmorët e Kombit", Tiranë
  • 04 220 02 45
    04 244 80 21
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Faqja zyrtare e Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë u dizenjua me mbështetjen e projektit të USAID-it për Rritjen Ekonomike Rajonale (REG).

                                                     
     

Përditësohuni

Rreth Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Green Dark_Green Oranges Yellow

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction