Plani Kombëtar për Koordinimin e Politikës Tregtare dhe Lehtësimin e Tregtisë (2017-2020) është një plan afatmesëm (2017-2020) për Komitetin për Koordinimin dhe Lehtësimin e Tregtisë Ndërkombëtare. 

Gjatë përgatitjes së planit janë mbajtur parasysh edhe praktikat më të mira të lehtësimit të tregtisë të rekomanduara nga WCO, UNCTAD, UNECE, WTO dhe organizata të tjera me ekspertizë në fushën e lehtësimit të tregtisë. Masat dhe reformat e propozuara në këtë plan do të udhëhiqen nga parimet dhe praktikat e mira rregullatore mbështetur në parimet qeverisjes së mirë propozuar nga OECD si: përgjegjshmëria, transparenca, qëndrueshmëria e masave, objektiviteti, konsultimi i vazhdueshëm, etj.

Ky plan veprimi është hartuar me mbështetjen e Institutit të Politikave Publike dhe Private (IP3) në drejtimin e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes. 

Për të lexuar planin ju lutem klikoni: Plani Kombëtar për Koordinimin e Politikës Tregtare dhe Lehtësimin e Tregtisë (2017-2020)

 

Kontaktet

  • "Bulevardi Dëshmorët e Kombit", Tiranë
  • 04 220 02 45
    04 244 80 21
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Faqja zyrtare e Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë u dizenjua me mbështetjen e projektit të USAID-it për Rritjen Ekonomike Rajonale (REG).

                                                     
     

Përditësohuni

Rreth Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Green Dark_Green Oranges Yellow

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction