Grupi Ndërinstitucional për Koordinimin e Politikave Tregtare dhe Lehtësimin e Tregtisë kryesohet nga Ministri i Financave dhe Ekonomisë dhe ka në përbërje të tij përfaqësues vendim-marrës nga institucionet publike të lidhura me aspektet e politikave tregtare dhe lehtësimit të tregtisë. Kryetari i Grupit Ndërinstitucional mund të ftojë në mbledhjet e Grupit edhe përfaqësues nga institucionet e tjera shtetërore dhe 6 përfaqësues nga komuniteti i biznesit bazuar në çështjet e shtruara për diskutim.

Perberja e Anetareve te KKLT 

 

 

Kontaktet

  • "Bulevardi Dëshmorët e Kombit", Tiranë
  • 04 220 02 45
    04 244 80 21
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Faqja zyrtare e Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë u dizenjua me mbështetjen e projektit të USAID-it për Rritjen Ekonomike Rajonale (REG).

                                                     
     

Përditësohuni

Rreth Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Green Dark_Green Oranges Yellow

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction