GIZ operon në Shqipëri në emër të Ministrisë Federale Gjermane për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (BMZ)  që nga fillimi i bashkëpunimit midis Republikës Federale të Gjermanisë dhe Republikës së Shqipërisë në vitin 1988. GIZ hapi një zyrë në Tiranë në 2008 dhe aktualisht ka 11 punonjës në terren, katër ekspertë të CIM dhe 56 punonjës kombëtarë që punojnë në vend. Shqipëria tani është një kandidat për anëtarësim në Bashkimin Evropian (BE) dhe një nga objektivat kryesore të GIZ-it është të mbështesë Shqipërinë në zotërimin e sfidave me të cilat ballafaqohet ndërsa lëviz drejt integrimit në BE. Puna e GIZ-it fokusohet në: Zhvillimit të qëndrueshëm ekonomik Reformën e sektorit të ujit Bujqësi dhe zhvillim rural.

Për më shumë informacion vizitoni faqen zyrtare: https://www.giz.de/en/worldwide/294.html

 

Kontaktet

  • "Bulevardi Dëshmorët e Kombit", Tiranë
  • 04 220 02 45
    04 244 80 21
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Faqja zyrtare e Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë u dizenjua me mbështetjen e projektit të USAID-it për Rritjen Ekonomike Rajonale (REG).

                                                     
     

Përditësohuni

Rreth Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Green Dark_Green Oranges Yellow

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction