USAID është agjensia e qeverisë amerikane që punon për t'i dhënë fund varfërisë ekstreme globale dhe për të mundësuar që shoqëritë të realizojnë potencialin e tyre.

Ndihma e huaj e SHBA ka pasur gjithmonë qëllimin e avancimit të interesave të Amerikës duke përmirësuar jetën në botën në zhvillim. USAID zbaton politikën e jashtme të SHBA duke promovuar përparimin njerëzor në shkallë të gjerë, në të njëjtën kohë zgjeron shoqëri të lira dhe të qëndrueshme, krijon tregje dhe partnerë tregtarë për Shtetet e Bashkuara dhe nxit vullnetin e mirë jashtë vendit.

Duke shpenzuar më pak se 1 përqind të buxhetit të përgjithshëm federal, USAID punon në mbi 100 vende për:

- Nxitjen e prosperitetit ekonomik të përbashkët;

- Forcimin e demokracisë dhe qeverisjes së mirë;

- Mbrojtjen e të drejtave të njeriut;

- Përmirësimin e shëndetit global,

- Sigurimin e ushqimit në avancë dhe bujqësia;

- Përmirësimin e qëndrueshmërisë mjedisore;

- Edukimin e mëtejshëm;

- Parandalimin dhe shërimin e shoqërive nga konfliktet; dhe

- Sigurimin e ndihmës humanitare në vazhdën e fatkeqësive natyrore dhe atyre të shkaktuara nga njeriu. 

Për më shumë informacion, vizitoni: https://www.usaid.gov/ 

Kontaktet

  • "Bulevardi Dëshmorët e Kombit", Tiranë
  • 04 220 02 45
    04 244 80 21
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Faqja zyrtare e Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë u dizenjua me mbështetjen e projektit të USAID-it për Rritjen Ekonomike Rajonale (REG).

                                                     
     

Përditësohuni

Rreth Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Green Dark_Green Oranges Yellow

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction