Delegacioni i Bashkimit Evropian në Republikën e Shqipërisë është një mision i përhershëm diplomatik. Delegacioni u krijua në vitin 1993, kur Komisioni Evropian vendosi të përmirësojë Zyrën e tij të Posaçme për një Delegacion të plotë në dritën e zhvillimit pozitiv demokratik që kishte ndodhur.

Detyrat kryesore të Delegacionit janë si në vijim:

- Të lehtësohet zhvillimi i marrëdhënieve politike dhe ekonomike ndërmjet BE-së dhe Shqipërisë në kuadrin e Procesit të Stabilizim-Asociimit (SAP), që është strategjia për të ndihmuar Shqipërinë në rrugën e saj drejt integrimit në BE.

- Menaxhimi i Programeve të Asistencës së BE-së.

- Shpërndarja e informacionit mbi BE-në, duke informuar publikun shqiptar, vendimmarrësit dhe krijuesit e opinionit rreth procesit të integrimit, institucionet e BE-së dhe politikat e saj.

Për më shumë informacion, vizitoni: https://eeas.europa.eu/delegations/albania/6952/about_en

 

Kontaktet

  • "Bulevardi Dëshmorët e Kombit", Tiranë
  • 04 220 02 45
    04 244 80 21
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Faqja zyrtare e Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë u dizenjua me mbështetjen e projektit të USAID-it për Rritjen Ekonomike Rajonale (REG).

                                                     
     

Përditësohuni

Rreth Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Green Dark_Green Oranges Yellow

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction