Marrëveshja e Tregtisë së Lirë të Evropës Qendrore (CEFTA 2006) është një marrëveshje rajonale moderne dhe gjithëpërfshirëse e tregtisë së lirë, e hartuar si një pjesë integrale e axhendës së para-anëtarësimit. Ai siguron një bazë të fortë ligjore për formulimin dhe zbatimin e politikave në fushat kyçe që lidhen me tregtinë dhe investimet. Zbatimi i suksesshëm i Marrëveshjes deri më sot me liberalizimin e plotë të tregtisë së mallrave ka kontribuar ndjeshëm në krijimin e një zone të tregtisë së lirë në Evropën Juglindore. Palët CEFTA kanë rënë dakord për një axhendë ambicioze për të kontribuar më tej në rritjen ekonomike.

Sekretariati i CEFTA 2006 u krijua në Bruksel, Belgjikë, në shtator 2008 në përputhje me nenin 40.2 të Marrëveshjes. Roli i përgjithshëm i Sekretariatit është të ofrojë mbështetje teknike dhe administrative për Komitetin e Përbashkët, Kryetarin dhe çdo organ të themeluar nga Komiteti i Përbashkët.

Për më shumë informacion vizitoni faqen e internetit: http://cefta.int

 

Kontaktet

  • "Bulevardi Dëshmorët e Kombit", Tiranë
  • 04 220 02 45
    04 244 80 21
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Faqja zyrtare e Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë u dizenjua me mbështetjen e projektit të USAID-it për Rritjen Ekonomike Rajonale (REG).

                                                     
     

Përditësohuni

Rreth Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Green Dark_Green Oranges Yellow

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction