Konsultohu

Ju lutemi të dergoni pyetjen tuaj dhe do t'ju kthejmë një përgjigje sa më shpejt në E-mail ose nëpërmjet numrit të kontaktit... Dërgo

Transparenca

Qasja në informacionin që lidhet me eksport-importin është shumë i rëndësishëm për qartësinë... Lexo më shumë

Menaxhimi i Riskut

Analiza dhe vlerësimi i riskut në dogana janë procese analitike që përdoren për të përcaktuar se cilat risqe... Lexo më shumë

Nё datёn 19 tetor 2018 u mbajt takimi i pestё i Komitetit Kombёtar tё Lehtёsimit tё Tregtisё. Nё qendёr tё diskutimit ishin prezantimi i problematikave të ngritura gjatë mbledhjes paraardhëse të KKLT, si dhe informimi mbi përditësimin e studimit “Inventari i tarifave dhe pagesave të zbatueshme për importet dhe eksportet shqiptare”.

Takimi filloi me fjalёn hyrёse tё Znj. Albana Shkurta, Zёvendёsministre e Ministrisё sё Financave dhe Ekonomisё, e cila bёri njё prezantim tё shkurtёr tё axhendёs dhe asaj qё do tё diskutohej gjatё mbledhjes.

Nё vijim, fjalёn e mori Znj. Albana Dhimitri, e cila tha se 2-3 ҁёshtje nga problematikat e ngritura, do tё jenё pjesё e grupit tё punёs apo dhe tё grupeve mё tё vogla teknike, pёr tё vijuar mё tej me ndёrmarrjen e veprimeve tё nevojshme, si psh: vendime tё Kёshillit tё Ministrave, autorizime, etj. me qёllim qё plani i punёs qё tashmё ёshtё nё fuqi tё fillojё tё zbatohet.

Menjёherё pas Znj. Dhimitri, fjalёn e mori Znj. Majlinda Hafizi, e cila pasqyroi njё nga njё problematikat e ngritura nga dhoma e tregtisё.

Për më shumë informacion rreth mbledhjes klikoni më poshtë:

  • Lajme / Aktivitete
24 P

Trajnim me bizneset mbi “Benefitet e marrjes së statusit të Operatorit Ekonomik të Autorizuar”

Në datat 17, 18 dhe 19 Prill u mbajtën trajnimet me komunitetin e biznesit të organizuar nga Instituti i Politikave Publike dhe Private në bashkëpunim me GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH) mbi benefitet e marrjes së statusit të Operatorit Ekonomik të Autorizuar.

Lexo më shumë...
02 N

Zhvillohet mbledhja e rradhës e Komitetit të Lehtësimit të Tregtisë

Nё datёn 19 tetor 2018 u mbajt takimi i pestё i Komitetit Kombёtar tё Lehtёsimit tё Tregtisё. Nё qendёr tё diskutimit ishin prezantimi i problematikave të ngritura gjatë mbledhjes paraardhëse të KKLT, si dhe informimi mbi përditësimin e studimit “Inventari i tarifave dhe pagesave të zbatueshme për importet dhe eksportet shqiptare”.

Lexo më shumë...
26 K

Takim informues për procedurat e Kodit të ri Doganor

Në vijim të konkluzioneve të dala përgjatë takimit të tretë të Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë, mbajtur në Maj 2017, u organizua një sesion i përbashkët informues me Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave mbi dispozitat e reja të Kodit Doganor.

Lexo më shumë...
08 M

Zhvillohet mbledhja e rradhëse Komitetit të Lehtësimit të Tregtisë

Kjo është mbledhja e tretë e Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë, një nga qëllimet e të cilit është të adresojë dhe zgjidhë problematikat që bizneset hasin për çështjet e tregtisë edhe sidomos të eksportit të produkteve të tyre jashtë Shqipërisë. 

Lexo më shumë...
05 P

Ekonomi takim me sipërmarrësit në Gjirokastër: Do lehtësojmë procedurat dhe nxisim eksportet

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes znj Milva Ekonomi së bashku me Ministren e Kulturës,  Mirela Kumbaro dhe të deleguarin e PS-së në qark, ish-ministri Bledi Çuçi kanë zhvilluar më 4 prill një takim me Dhomën e Tregtisë së qarkut Gjirokastër. 

Lexo më shumë...
03 P

Ekonomi: Të forcojmë shkëmbimet tregtare Shqipëri-Kosovë

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit Tregtisë dhe Sipërmarrjes znj Milva Ekonomi mori pjesë sot në Konferencën “Aspirata për një treg të përbashkët Shqipëri-Kosovë”

Lexo më shumë...
12 DH

Konferenca ndërkombëtare CEFTA, 10 vjet tregti e lirë, sfidat dhe perspektiva

Qëllimi i organizimit të kësaj konference është të diskutohen arritjet e deritanishme në tregtinë e lirë mes vendeve anëtare të CEFTA, sfidat e ardhshme në zbatimin e kësaj marrëveshjeje, hapat që duhen ndërmarrë për lehtësimin e tregtisë dhe transportit, pritshmëritë në bashkëpunimin rajonal etj. 

Lexo më shumë...

Galeria

Partnerët tanë

Asistencë dhe Mbështetje për Lehtësimin e Tregtisë dhe Politikave Tregtare!

Kontaktet

  • "Bulevardi Dëshmorët e Kombit", Tiranë
  • 04 220 02 45
    04 244 80 21
  • Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Faqja zyrtare e Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë u dizenjua me mbështetjen e projektit të USAID-it për Rritjen Ekonomike Rajonale (REG).

                                                     
     

Përditësohuni

Rreth Komitetit Kombëtar të Lehtësimit të Tregtisë

Template Settings

Color

For each color, the params below will be given default values
Green Dark_Green Oranges Yellow

Body

Background Color
Text Color

Header

Background Color

Spotlight5

Background Color

Footer

Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Direction